Levesek

LEves bevezető

Krémlevesek gyorsan a Vegan Starral!

Mi magyarok nagyon szeretjük a leveseket. Nemhiába, hiszen a friss zöldségekből készült levesek táplálóak, vitaminokban és rostokban gazdagok, ráadásul a napi folyadékbevitelben is szerepet játszanak.

A Vegan Star Vital segítségével Ön is gyorsan elkészítheti friss, finom krémleveseit.

A 3-as program használatával sűrűbb levest kaphat, a bio program segítségével pedig pillanatok alatt elkészülhet a leves, és még a vitaminok is megmaradnak.  A krémleveseket elkészítheti zöldségekből víz hozzáadásával, de ha sűrűbb levest szeretne, adjon hozzá egy fél mérőpohár rizst vagy gabonát.  Nyári melegben pedig kiváló hideg gyümölcsleveseket készíthet az 5-ös program segítségével és kedve szerint dúsíthatja az Ön által készített vegán italokkal.

Tippek

  • Lehetőség szerint mindig válasszon friss vagy szezonon kívül fagyasztott zöldségeket és gyümölcsöket.
  • Amennyiben fagyasztott zöldséget használ, mindig hagyja azt kiolvadni mielőtt elkezdené megfőzni a levest.
  • Az alapanyagokat mindig nagyon kis darabokra (max 1,5 cm-es nagyság) aprítsa fel, különben a levesben zöldségdarabok maradhatnak.
  • Sót, borsot utólag adjon a levesekhez.
  • A levesek főzéséhez a 3-as, és főleg a 4-es bio programot ajánljuk. A 3-as program inkább a keményebb zöldségek főzéséhez alkalmas (pl. sütőtök, burgonya), a 4-es program pedig minden más zöldések főzésére alkalmas, hiszen még több vitamin maradhat meg a levesben.
  • Ízesítse bátran leveseit magokkal, friss vagy szárított fűszerekkel, sajjttal. A házi fűszernövények neveléséről, szárításáról olvasson blogunkban.

További receptek

Szeretné megtudni, hogy még mit készíthet a Vegan Star Vitallal? Nézzen szét receptjeink között!

Programok

Ismerje meg az egyes programokat és hogy segítségükkel milyen típusú italokat tud készíteni.

Tippek, trükkök

Hogy még profibb legyen, ismerje meg tippjeinket és trükkjeinket!

Rendelje meg még ma a Vegan Start, hogy fittebb és vitálisabb legyen!


Megrendelés