Megrendelés

Vegan Star Active növényi tejkészítő gép

Az Ön kényelmesebb vásárlása érdekében a terméket a www.naturprojekt.hu webáruházban tudja megrendelni, ahol akár bankkártyával is vásárolhat.

tovább a NaturProjekt webáruházba

Megrendelés

Megrendelés menete

Az Ön által elküldött megrendelést 24 órán belül-, ha hétvégén érkezik az email akkor az azt követő első munkanapon visszaigazoljuk. 

 Fizetési lehetőségek

  • előre fizetés banki átutalással a KH banknál vezetett 10403112-50526781-65481002 bankszámla számra
  • utánvéttel a futárnak

Kérjük, megrendelésében tűntesse fel, milyen fizetési és szállítási formát választ, illetve hogy milyen névre és címre állítsuk ki a számlát.  

Kiszállítás

A megrendelt terméket futárszolgálat szállítja házhoz.

A házhozszállítás díja: 1500 Ft.

Kérjük, a házhozszállítás díját banki átutalás esetén előre elutalni szíveskedjen. Utánvét esetén ez az összeg a futárnak fizetendő a termék vételárával együtt.

Banki átutalás esetén a termékek ellenértékének számlánkra történő megérkezésétől számított 48 órán belül-, utánvét esetén a megrendelés bekérkezését követő 48 órán belül érkezik meg Önhöz a megrendelt áru.

Amennyiben egyszerre több terméket szeretne megrendelni, vagy külföldi szállítási címre kéri csomagját, úgy emailben küldünk személyre szabott szállítási ajánlatot.

 

Rendeléstől való elállási jogról, panaszkezelésről és az erre vonatkozó rendelkezésekről bővebben az ÁSZF-ben tájékozódhat.

 

Általános garancia, hibabejelentés

A Vegan Star Active készülékre cégünk 2 év garanciát vállal, mely a vásárlás napjától érvényes. A garancia a termék számlájával érvényesíthető a Natur Concept Kft.-nél. Cím: 8230, Balatonfüred, Rozmaring köz 3. A garancia nem terjed ki a termékek szállítására, illetve a kiszállási költségre. Amennyiben a terméken bármilyen, nem rendeltetésszerű használatból eredő fizikai sérülés látható, úgy a garancia nem érvényesíthető. Bármilyen nemű meghibásodás esetén hívja a 06 30 630 0688-as telefonszámot, vagy írjon az info@veganstar.hu-ra. A készüléket vagy annak egyes alkatrészeinek javítását, illetve cseréjét csak arra jogosult szerviz és személy végezheti. Ha jogosulatlan személyhez viszi a készüléket a gyártó, illetve forgalmazó által nyújtott garancia érvényét veszíti.

 

Rendelje meg még ma a Vegan Start, hogy fittebb és vitálisabb legyen!


Megrendelés