BlogMiért fontos a lúgosítás?

Szervezetünk sav-bázis egyensúlya alapvető, hogy egészségesek maradjunk. Miért jelent gondot az elsavasodás?

01/02

Mitől BIO a BIO?

Milyen szabályok vonatkoznak a BIO élelmiszerekre, és mikor lehetünk abban biztosak, hogy a csomagoláson feltűntetett BIO valóban BIO?

12/12

PCO A PCO sajnos egyre több nőt érint hazánkban. A betegség mögött komplex anyagcsere zavar áll, mely teljes életmód váltást igényel.

11/30

Candida diéta 8 aranyszabálya A candida egy gombás megbetegedés, mely szervezetünk különböző részeit támadja meg. Cikkünkből megismerheti a candida diéta részleteit.

10/19

Milyen olívaolajat válasszunk? A boltok polcain sokféle olívaolajból választhatunk. Cikkünk segítséget nyújt abban, hogy elkerülhessük a silány minőségű olajok megvásárlását.

05/22

Müzli házilag préselve

Friss, házilag préselt müzli saját szójatejjel? Nem álom többé! Ismerje meg a Salzburgi pelyhesítőt és a házilag préselt müzli előnyeit!

03/20

Laktózérzékenység Puffadás, szélgörcs, hasmenés jelentkezik tejtermék fogyasztása után kb. fél órával? Akkor Önnek lehet, hogy laktózintoleranciája van.

02/10

7 napos májtisztító kúra Májunk megfelelő működése az egész test megfelelő működésének alapfeltétele, ezért érdemes évente 1-2x ezt a természetes tisztító kúrát elvégezni.

01/03

Pattanásaink és a betegségek Arcunk és a rajta lévő pattanások helye alapján meg tudjuk határozni milyen betegségeink vannak. Hihetetlen, ugye?

12/29

Stresszkezelési technikák 2. rész

Cikkünk második részében megismerhetjük, hogyan kezelhetjük hatékonyabban a stresszhelyzeteket.

 

11/16

Stresszkezelési technikák 1.rész

Napjainkban a stressz szinte a mindennapjaink velejárója. Sokszor halljuk, de nem tudjuk mennyire káros ez a folyamat szervezetünk számára!

11/03

Az egészséges étrend alapszabályai Érdemes szem előtt tartani azt a pár szabályt, melyek betartásával étrendünk és ezáltal mi magunk is kiegyensúlyozott és egészséges legyen.

09/10

12

Rendelje meg még ma a Vegan Start, hogy fittebb és vitálisabb legyen!


Megrendelés