Adatvédelem

Adatvédelmi nyilatkozat

 

1. Személyes adatok kezelése

Az Ön által megadott adatokat  a NaturConcept Kft. kizárólag a megrendelés teljesítése, a rendelési feltételek későbbi bizonyítása, illetve hírlevél küldése céljából tárolja. Adatait harmadik fél részére nem adjuk át, kivéve, ha az a ÁSZF teljesítése nem valósulhat meg nélküle, pl. banki intézet vagy futárszolgálat. Ezen harmadik felek a NaturConcept Kft.-től kapott adatokat semmilyen formában nem jogosult felhasználni, tárolni, illetve harmadik fél részére továbbadni. Adatai kezelésekor az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezéseinek megfelelően járunk el.

 

2. Webes böngészés naplózása és remarketing

Naplózás:

Minden alkalommal, amikor Ön felkeres egy weblapot, számítógépe nagy mennyiségű információt küld a szervernek. A legtöbb szerver ezeknek az információknak egy részét naplófájlokban őrzi meg, melyek segítségével képet lehet alkotni arról, melyek a leglátogatottabb lapok, milyen külső weboldalakról érkeznek oda a legtöbbször, és hogy az olvasó milyen böngészőket használ.

Ezeket az adatokat harmadik fél számára a NaturConcept Kft. nem adja ki, kizárólag belső statisztikák készítésére használja.

Remarketing:

Amennyiben Ön érdeklődést tanúsít egy termékkel vagy akcióval szemben, a NaturConcept Kft. felkereshet képi (banner) és szöveges ajánlataival, a böngészőben elhelyezett sütik segítségével.

 

3. A weblapon szereplő információk tulajdonjoga 

Kijelentjük, hogy a NaturProjekt Kft. birtokolja az oldalainkon látható információkat (szöveges és képi anyag). A www.veganstar.hu oldalainak tartalmát és a kialakításáta hatályos nemzetközi és magyar jogszabályok védik. Tilos továbbá a tőlünk származó információk, cikkek árusítása, bármilyen formában történő megváltoztatása és ismételt megjelentetése. A megjelent anyaggal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesítjük.
 
 Ön a weboldal böngészésével a fenti irányelveket kifejezetten elfogadja.

 

A szolgáltató neve: NaturConcept Kft.

A szolgáltató székhelye: 8230, Balatonfüred, Rozmaring köz 3.

A szolgáltató elérhetősége, az oldal látogatóival valamint a megrendelőkkel történő kapcsolattartásra szolgáló, rendszeresen használt elektronikus levelezési címe: info@veganstar.hu

A szolgáltató nyilvántartási száma: 13-09-176652

A szolgáltató adószáma: 25346495-2-19

A szolgáltató telefonszáma: 06 30 630 0688

Az ÁSZF nyelve: magyar

A tárhely-szolgáltató neve: TotalStudio Kft.

A tárhely-szolgáltató címe: 1043 Budapest, Kassai utca 11. 4. em. 24.

A tárhely-szolgáltató e-mail címe: info@totalstudio.hu

A tárhely-szolgáltató weboldala: www.totalstudio.hu

Rendelje meg még ma a Vegan Start, hogy fittebb és vitálisabb legyen!


Megrendelés