Miért érdemes saját növényi tejet készíteni?

A saját készítésű növényi tejekről

 
Csak Önön múlik, hogy saját itala mennyire tápláló. A növényi eredetű italok vitaminokat, ásványi anyagokat, rostokat és számtalan, a szervezet számára fontos tápanyagokat tartalmaznak. Ön tudja, hogy szervezetének mire van szüksége, és aszerint készítheti el italait változatos formában.

 

A saját ital mindig friss. Szemben a boltok polcain található több hónap szavatossági idővel rendelkező italokkal, amit Ön készít, az nem tartalmaz tartósítószert és nem esik át hőkezelésen.

 

A saját ital adalékanyag mentes. Amit Ön készít, az nem tartalmaz a szervezetet terhelő adalékanyagokat, színezékeket, ízfokozókat. Csak az van benne, amit Ön beletett, ezáltal ellenőrizni tudja, mi jut szervezetébe.

 

A saját ital pont olyan, ahogy Ön szereti. Az italok készítése során egyre több tapasztalatot szerez majd, és kialakulnak kedvenc italai, melyeket úgy ízesít vagy édesít, dúsít, ahogy csak szeretné. A variációk száma végtelen, csak a képzelet szab határt.

 

A saját ital teljesen személyre szabható. Ha Ön laktózérzékeny, esetleg diabéteszben szenved, netán diétázik vagy testépítő, minden esetben úgy tudja a recepteket változtatni vagy tovább fejleszteni, hogy az az Ön egészségének jót tegyen.

 

A saját ital egészen más ízű. Miután a készítés során az ital nem esik át hőkezelésen, pasztőrözésen, nem tartalmaz adalékanyagokat és ízfokozókat, ezért íze és állaga leginkább hasonlít ahhoz, ahogy az adott alapanyag a természetben előfordul.

 

A saját ital akár percek alatt kész van. A VeganStar segítségével akár 7 perc alatt elkészítheti a bio programon italait.

 

A saját ital gazdaságosabb! Összehasonlítva a boltban kapható 600-800 Ft-os liter árakkal szemben a VeganStar Vital készülékkel készített ital jelentősen olcsóbb. Egy natúr rizsital kb. 100 Ft-ból készül el. A készülék ára rendszeres használat mellett kb. 5-6 hónap alatt megtérül, nem is beszélve az egészségügyi hatásokról.

 

A Vegan Star Active segítségével Ön könnyen és gyorsan elkészítheti növényi tejeit, mely az itt felsorolt előnyöket mind biztosítja Önnek a bolti változatokkal szemben. 

Ha szójatejet készít a Vegan Star segítségével, már csak egy lépés választja el a saját tofu készítéstől! Tofu formánk segítségével könnyen elkészítheti saját tofuját. 

REGGELI CSOMAG AKCIÓ!

REGGELI AKCIÓS CSOMAG!
A Vegan Star Active növényi tejkészítő most 59 999 Ft-ért az Öné lehet!

REGGELI AKCIÓ! Rendelje meg most a Vegan Start és a Salzburgi Pelyhesítőt együtt hogy reggelije még egészségesebb legyen!

Készítsen saját tofut!

Készítsen tofut!
Tofu készítő formánk segítségével otthonában elkészítheti saját tofuját! A formát 9 999 Ft-ért vásárolhatja meg.

VEGA AKCIÓ! Vásárolja meg együtt a Vegan Start és a tofukészítő formát, és a forma árából 50% kedvezményt adunk!

Rendelje meg még ma a Vegan Start, hogy fittebb és vitálisabb legyen!


Megrendelés