A növényi tejkészítő gép bemutatása

Kényelmes és gyors növényi tejkészítés házilag!

 

Egyszerű programok az Ön kényelméért!

A gép 6 programmal rendelkezik, melyek egyszerű használatot biztosítanak.

  • 1. program: cereália program, főzés
  • 2. program: szójaital készítése előre beáztatott babból, főzés
  • 3. program: szójaital készítése szárazbabból, főzés
  • 4. program: BIO program főleg magitalokhoz és bébiételhez - a főzési hőmérséklet 70 fok alatt marad végig
  • 5. program: rizstej és krémlevesek főzése
  • 6. program: turmixolás és aprítás

BIO program az Ön egészségéért!

A BIO program egészen különleges, ugyanis a benne lévő italt, levest, bébiételt maximum 70 °C-ra melegíti, ezáltal Ön még többet tehet egészségéért, hiszen a főzés során több értékes vitamin marad meg.

Több mint növényi tej - tofu, bébiétel, szójajoghurt!

A Vegan Starban nem csak növényi tejeket, leveseket és bébiételt főzhet! A szójatejből készíthet szójajoghurtot, majonézt, vagy tofukészítő formánk segítségével akár házi tofut.

Prémium design!

A Vegan Star Active a konyha éke is lehet! Az nagy szakértelemmel tervezett készülék prémium designja egyedülálló, ráadásul a nagy szakértelemmel és gondossággal megválasztott alapanyagok az időtálló minőséget biztosítják Önnek a mindennapos használat mellett.

BPA mentes bevonat!

A készülék tartálya és belső fedele, valamint a kések rozsdamentes acélból készülnek, így az Ön itala, levese, bébiétele nem találkozik műanyaggal, ellentétben sok más készülékkel.

Tökéletes aprítás!

A rozsdamentes acélból készült éles kések tökéletesen és egyenletesen aprítanak, így az Ön itala krémes és homogén lesz.

 

Könnyű tisztítás!

A rozsdamentes acélból készült ház és a megerősített tető illesztéseknek köszönhetően a készüléket könnyű tisztítani. Az alapanyagok kevésbé tapadnak a felületre, gyorsabban és kevesebb erőfeszítéssel tudja használat után a gépet elmosni. A készülékben a továbbfejlesztett technológiának köszönhetően nincs belső szűrő, ami megnehezítethetné a tisztítást.

Biztonságos használat!

A gépben túlfolyás érzékelő és hőmérséklet szabályozó van, melyek megakadályozzák, hogy az ital főzés során kifusson vagy leégjen. A készülék alján csúszásmentes talp található, mely szintén az Ön biztonságát szolgálja.

2 év jótállás!

Az osztrák importőr a megbízhatóságra és minőségre törekszik, ezért 2 év garanciát vállal a készülékre.

Vásárolja meg most a Vegan Star Active-ot!

REGGELI AKCIÓS CSOMAG!
A Vegan Star Active növényi tejkészítő most 59 999 Ft-ért az Öné lehet!

REGGELI AKCIÓ! Rendelje meg most a Vegan Start és a Salzburgi Pelyhesítőt együtt hogy reggelije még egészségesebb legyen!

Készítsen saját tofut!

Készítsen tofut!
Tofu készítő formánk segítségével otthonában elkészítheti saját tofuját! A formát 9 999 Ft-ért vásárolhatja meg.

VEGA AKCIÓ! Vásárolja meg együtt a Vegan Start és a tofukészítő formát, és a forma árából 50% kedvezményt adunk!

Technikai adatok

 

Modell: Vegan Star Vital

Kategória: kisháztartási gép 

Elektromos csatlakozás: 230 V

Frekvencia: 50 Hz

Fűtési teljesítmény: 750 W

Motor teljesítmény: 200 W

Súly: 2,5 kg

Víztartály: 1,1 - 1,3 liter

Magasság: 33 cm

Szélesség: 23,5 cm

Mélység: 17 cm

A gyártóról és a forgalmazóról

Nyugat-Európa, azon belül is főleg Németország és Ausztria élen jár az egészséges táplálkozásban. Nyugati szomszédainknál régi hagyománya van annak, amire napjainkban egyre nagyobb igény jelentkezik: a tiszta, ellenőrzött alapanyagokból készülő, saját magunk által készített ételekre és italokra.

 

Az osztrák Hallein városában megalakult AGRISAN GmbH az elsők között volt, akik felfigyeltek a növényi italok modern táplálkozásban betöltött helyére, és ennek hatására elkezdtek növényi tejkészítő gépeket fejleszteni és forgalmazni.

 

A cég másik fő profilja a házi elektromos malmok és pelyhesítők modern, mindazonáltal manufakturális körülmények között történő előállítása és értékesítése. A családi cég speciális tudása hosszú évtizedek tapasztalatán nyugszik.

 

Az osztrák importőr és a magyar forgalmazó közös célja, hogy az Ön otthonába a legjobb olyan kisháztartási gépeket szállítsa, melyek ötvözik a hagyományokat és a modernitást, és melyekkel még többet tehet Ön az egészségéért - mindezt kényelmes módon. Partnerségünket a precizitás, igényesség és a profizmus jellemzi. 

Rendelje meg még ma a Vegan Start, hogy fittebb és vitálisabb legyen!


Megrendelés