Növényi tejkészítő gép

Növényi tejkészítő - Vegan Star Active

 

A Vegan Star Active egy olyan multifunkcionális növényi tejkészítő gép, mellyel Ön is bármikor, könnyen és gyorsan, elkészítheti otthonában kedvenc friss és adalékanyag mentes szója – rizs-, mandula- és gabonaitalait.

A növényi tejkészítő gép használata rendkívül egyszerű: Önnek nincs más teendője, mint bekészíteni az összetevőket a tartályba, és kiválasztani a megfelelő programot. A gép pedig akár perceken belül elkészíti Önnek az italt. A növényi tej készítése házilag soha nem volt még ilyen egyszerű!

A Vegan Star Active-val változatos és mindig friss italokat készíthet, és ami a legfontosabb: csak az van benne, amit Ön beletesz. Az így készült italok nem tartalmaznak mesterséges adalékanyagokat, ízfokozókat, nem esnek át különböző gyártási folyamatokon.

A készülék bio programjának segítségével még több vitamin megmaradhat az alapanyagokban. Az italok a Vegan Star Active-val olyanok, amilyennek Ön mindig is szerette volna: frissek, egészségesek, finomak.

A készülék ezen kívül alkalmas egészséges krémlevesek, gyümölcsös shake-ek és turmixok valamint főzés nélküli italok elkészítésére is. A Vegan Starral főzhet akár bio bébiételeket, pudingokat és kásákat is. Haladóknak ajánljuk a házi szójajoghurt, zabtejszín vagy tofu készítést!

Nézzen szét receptjeink között és tekintse meg milyen változatos és ízletes italokat és ételeket készíthet készülékünkkel! 

 

Milyen növényi tejeket készíthet a Vegan Starral?

 

 • szójatejnövényi tejkészítés házilag - Vegan Star
 • rizstej
 • mandulatej
 • zabtej
 • kókusztej
 • mogyorótej
 • diótej
 • pisztáciatej
 • tönkölytej 
 • árpatej 
 • kölestej 
 • amaránttej 
 • egyéb gabonából, olajos magból készült tej

Termékelőnyök

 • 5 könnyen kezelhető program, köztük a BIO a még egészségesebb italokért
 • Rendkívül gyors, akár 7 perces elkészítési idő
 • Személyre szabható krémesség, ízesítés, sűrűség
 • BPA mentes bevonat
 • Rozsdamentes acél tartály és kések
 • Könnyű és gyors tisztítás
 • Biztonságos használat
 • Multifunkcionális használat: levesek, turmixok, bébi étel, kásák

Reggeli akciós csomag: Vegan Star + Salzburgi pelyhesítő!

Akciós csomag: Vegan Star és Salzburgi pelyhesítőInduljon jól a reggel! Kezdje a napot egy tál frissen préselt müzlivel, gyümölccsel és házi készítésű növényi tejjel! Végre oldalunkon is kapható a Salzburgi Manufaktúra Pelyhesítője, mely segítségével egy mozdulattal frissen préselt müzlit és gabona pelyheket kaphat. A friss préselésnek köszönhetően a müzli megőrzi a gabona minden vitális értékét! Legyen reggelije egészséges, tápláló és rostokban-vitaminokban gazdag! A csomag akciós ára most 109 999 Ft!

Tovább az árakhoz!

A Vegan Starral tofut is készíthet!

 szójatejből házilag is készíthető bio tofuA Vegan Starral készített szójatejből saját tofut is készíthet. A tofu, vagy más néven szójatúró rengeteg tápanyagot és vitamint tartalmaz, mégis kalóriaszegény. A tejmentes vagy vegetáriánus táplálkozás egyik alap étele, mely rendkívül sokféle képpen felhasználható. Tofukészítő formánk segítségével Ön is könnyen elkészítheti saját tofuját! 

Rendelje meg most tofukészítő formánkat!

Ismerje meg jobban a készüléket!

Tudj meg többet a készülékről
Tudjon meg többet a Vegan Star készülék használatáról,  előnyeiről. A minőségi, rozsdamentes acélból készült  ház és kések, a BPA mentes bevonat, a túlmelegedés szabályzó rendszer mind az Ön kényelmét szolgálják.

Miért készítsen saját italt?

A saját ital előnyei
A Vegan Starral készített ital pont olyan, amilyennek Ön megálmodta: természetes, ízekben és tápanyagokban gazdag, mesterséges adalékanyagoktól mentes, mindig változatos és friss!

6 egyszerű program

Programok

Ismerje meg a Vegan Star 6 különböző programját, melyekkel könnyedén elkészítheti kedvenc italait, leveseit. A bio program segítségével az alapanyagok még több tápanyagot és vitamint megőrizhetnek.

Garancia

Az osztrák importőr a Vegan Star Active gépre két év garanciát vállal és biztosítja a folyamatos minőség-ellenőrzést, valamint az Európai Unió jogszabályainak való teljes megfelelést. Használati utasításunkban több tanácsot is talál, amelyek betartásával sok évvel megnövelheti készüléke élettartamát.

Árak

Vegan Star vital gép ára

Vegan Star Active
59 999 Ft

Tofu készítő forma ára

Tofukészítő forma
9 999 Ft

 

Tekintse meg akcióinkat, melyeket magánszemélyként vagy ismerőseivel együtt is igénybe vehet!

Tovább az akciókra

Az osztrák és magyar forgalmazóról

Nyugat-Európa, azon belül is főleg Németország és Ausztria élen jár az egészséges táplálkozásban. Nyugati szomszédainknál régi hagyománya van annak, amire napjainkban egyre nagyobb igény jelentkezik: a tiszta, ellenőrzött alapanyagokból készülő, saját magunk által készített ételekre és italokra.

 

Az osztrák Hallein városában megalakult AGRISAN GmbH az elsők között volt, akik felfigyeltek a növényi italok modern táplálkozásban betöltött helyére, és ennek hatására elkezdtek növényi tejkészítő gépeket fejleszteni és forgalmazni.

 

A cég másik fő profilja a házi elektromos malmok és pelyhesítők modern, mindazonáltal manufakturális körülmények között történő előállítása és értékesítése. A családi cég speciális tudása hosszú évtizedek tapasztalatán nyugszik.

 

Az osztrák importőr és a magyar forgalmazó közös célja, hogy az Ön otthonába a legjobb olyan kisháztartási gépeket szállítsa, melyek ötvözik a hagyományokat és a modernitást, és melyekkel még többet tehet Ön az egészségéért - mindezt kényelmes módon. Partnerségünket a precizitás, igényesség és a profizmus jellemzi. 

Rendelje meg még ma a Vegan Start, hogy fittebb és vitálisabb legyen!


Megrendelés